✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Totaalrenovaties laten uitvoeren in Oost-Vlaanderen

Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas heeft al heel wat ervaring met totaalrenovaties en helpt u dan ook graag met de verbouwingen van uw pand in Oost-Vlaanderen. Onze bouwfirma bestaat al meer dan veertig jaar en heeft heel wat bekwame medewerkers in dienst. U geeft zelf aan wat uw wensen zijn en vervolgens bekijken we samen alle mogelijkheden.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Wij zijn dé aannemer voor totaalrenovaties in Oost-Vlaanderen

Totaalrenovaties laten uitvoeren in Oost-Vlaanderen of elders laat u best over aan een professioneel team. Immocenter Van Goethem staat voor u klaar om alles voor u in orde te brengen. In de beschrijving van het lastenboek kunt u bekijken wat er allemaal mogelijk is als u met ons wilt samenwerken. Wij staan voor duurzaam en traditioneel bouwen en nemen zowel projecten aan voor woning- als industriebouw. Onze expertise reikt ver waardoor u voor veel verschillende zaken bij ons terechtkunt.

wonenbouw

Contacteer ons vandaag nog

Wij zijn een bouwfirma in Oost-Vlaanderen die al heel wat totaalrenovaties tot een goed einde gebracht heeft. Neem dus vandaag nog contact op met ons en kies voor een aannemer waar u advies op maat van kunt verwachten. U bereikt ons door te bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier in te vullen.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.