✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Bouwen op maat in Antwerpen

Als u een aannemer zoekt die u kunt helpen bouwen op maat in Antwerpen of omgeving, kunt u rekenen op de hulp van Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas. U kunt bij ons terecht voor de bouw of renovatie van een gesloten, halfopen of open bebouwing. Als u dat wenst, is het mogelijk om u een sleutel-op-de-deur-woning aan te bieden. Dan zorgen wij ervoor dat uw woning instapklaar is als u de sleutel ontvangt. Bent u geïnteresseerd in woningbouw, maar zoekt u een firma die u helpt bij een industriebouw? Ook dan helpen wij u met veel plezier!

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Een woning of handelsgebouw bouwen op maat in Antwerpen

Als bouwbedrijf kunt u bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens het hele bouwproces. Wij hechten veel belang aan het contact met onze klanten en bieden dan ook bouwen op maat aan als u een woning wilt bouwen of renoveren in Antwerpen. Naast woningbouw, zijn wij ook gespecialiseerd in industriebouw en de bouw van handelsgebouwen. Dankzij onze veertig jaar ervaring reikt onze expertise ver. Laat ons dus weten wat uw plannen zijn en wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard houden wij rekening met de geldende bouwvoorschriften, uw budget en gewenste stijl als wij een ontwerp maken.

wonenbouw

Bouw op maat van uw wensen en noden

Wij helpen u met veel plezier bij het bouwen op maat in Antwerpen of omgeving. Immocenter Van Goethem is de ideale partner als u traditioneel en duurzaam wilt bouwen. Neem dus snel contact op met ons als u een afspraak wilt maken. Dat kan door te bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier in te vullen.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.