✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Handelsgebouwen in Vlaams-Brabant laten bouwen

Als u nood heeft aan een aannemer die ervaring heeft met het bouwen van handelsgebouwen in Vlaams-Brabant, kunt u terecht bij Immocenter Van Goethem. Onze bouwfirma in Sint-Niklaas bestaat al meer dan veertig jaar en kan u dus gegarandeerd helpen bij uw bouwplannen. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en advies op maat. Onze medewerkers luisteren graag naar uw ideeën en noden als ze een plan opstellen.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Vraag hulp aan een professional voor de bouw van handelsgebouwen in Vlaams-Brabant

De bouw van handelsgebouwen in Vlaams-Brabant of elders vraagt een aparte aanpak. U vraagt dan ook best hulp aan een ervaren aannemer als u ervoor wilt zorgen dat alles degelijk gebouwd wordt volgens de geldende bouwvoorschriften. Bij Immocenter Van Goethem werkt u samen met professionele medewerkers die al veel ervaring hebben. Als wij een ontwerp voor u maken, houden we uiteraard ook rekening met uw gewenste stijl en beschikbare budget. U krijgt bij ons persoonlijke begeleiding doorheen het hele bouwproces. Heeft u bij uw handelspand ook nood aan een extra industriebouw? Ook dan kunnen wij u helpen! Bekijk ons lastenboek en ontdek alle mogelijkheden.

wonenbouw

Geniet van onze persoonlijke aanpak

Wilt u hulp van een ervaren aannemer in handelsgebouwen voor uw pand in Vlaams-Brabant? Neem snel contact met ons op en geniet van onze persoonlijke aanpak. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier in te vullen.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.