Project info

Industriebouw in Oost-Vlaanderen

Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas is uw bouwpartner voor een industriebouw in Oost-Vlaanderen of Antwerpen. Wij helpen u met begeleiding op maat en houden rekening met al uw wensen. U kunt op ons rekenen voor meer informatie over de geldende bouwvoorschriften in uw omgeving. Bij ons kunt u bovendien rekenen op een duurzame bebouwing.

Geniet van begeleiding op maat bij uw industriebouw in Oost-Vlaanderen of Antwerpen

Immocenter Van Goethem heeft al meer dan veertig jaar ervaring als bouwbedrijf. Wij zorgen steeds voor een vlotte samenwerking bij een industriebouw in Antwerpen of Oost-Vlaanderen. Samen met u bespreken wij graag een voorontwerp zodat wij rekening kunnen houden met al uw specifieke noden en wensen. Vervolgens gaan onze architecten aan de slag om een ontwerp te maken waar u helemaal tevreden mee bent. U krijgt uiteraard een offerte op basis van de plannen zodat u op het einde van het project niet voor verrassingen komt te staan. Als aannemer zijn wij naast industriebouw ook gespecialiseerd in woningbouw en totaalrenovaties. Bij ons kunt u steeds kiezen voor een sleutel-op-de-deur-formule zodat u zich zelf geen zorgen hoeft te maken tijdens het bouwproces. Wij regelen alles voor u.

Bekijk alle mogelijkheden

U kunt rekenen op de expertise en ervaring van Immocenter Van Goethem bij al uw bouwprojecten zoals woning- en industriebouw in Antwerpen of Oost-Vlaanderen. Neem contact op met ons om een afspraak te maken. Zo kunnen we alle mogelijkheden met u overlopen. Bel naar 03 776 77 02 of vul het contactformulier in als u interesse heeft in een samenwerking.