✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Een woning sleutel-op-de-deur in Antwerpen kopen doet u bij ons

Ons bouwbedrijf zorgt voor de bouw van heel wat woningen die u sleutel-op-de-deur kunt kopen in Antwerpen of omgeving. Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas heeft al meer dan veertig jaar ervaring en is dus een betrouwbare partner voor uw bouwprojecten. Bij ons kunt u rekenen op hulp voor een traditionele woningbouw. Wij luisteren graag naar uw eigen plannen en ideeën en vertrekken van daaruit om tot een goed ontwerp te komen. U krijgt bij ons dan ook advies en begeleiding op maat.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Wij zijn uw partner als u een sleutel-op-de-deur-woning wilt kopen in Antwerpen

Als u een woning volgens een sleutel-op-de-deur-formule wilt kopen in Antwerpen of omgeving, staan wij graag voor u klaar. Onze medewerkers zijn professioneel en weten alles over nieuwbouwprojecten. Bent u bezig met renovaties? Ook dan kunnen wij helpen. Onze expertises zijn uiteenlopend, waardoor u ons voor vele projecten kunt vragen. Vanaf ons eerste gesprek gaan we samen op zoek naar het ideale plan voor uw woning. We bespreken de bouwvoorschriften, het budget en de stijl van de woning. Vervolgens gaan onze architecten aan de slag met het ontwerp.

wonenbouw

Schakel onze hulp in bij uw bouwproject

Denkt u erover na om een sleutel-op-de-deur-woning te kopen in Antwerpen? Immocenter Van Goethem is het bouwbedrijf die u daarbij helpt. Neem contact op met ons en maak een afspraak. Onze experten bekijken met u alle mogelijkheden zodat u kunt rekenen op een perfect resultaat. U kunt ons bereiken door te bellen naar 03 776 77 02 of door het online contactformulier in te vullen.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.