✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Een huis via een sleutel-op-de-deur-formule kopen in Vlaams-Brabant

Heeft u interesse in een woningbouw die u via een sleutel-op-de-deur-formule kunt kopen in regio Vlaams-Brabant? Dan is Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas dé bouwfirma die u nodig heeft. Ons bedrijf bouwt al meer dan veertig jaar volgens de traditionele woningbouw. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk advies en begeleiding gedurende heel uw project. Wij luisteren dan ook graag naar al uw ideeën waarna onze architecten ermee aan de slag gaan.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Wij realiseren uw woningbouw die u via een sleutel-op-de-deur-formule kunt kopen in Vlaams-Brabant

Onze firma heeft al veel ervaring met de realisatie van een woningbouw in regio Vlaams-Brabant aan de hand van een sleutel-op-de-deur-formule. Heeft u zelf al een plan of idee? Laat het ons weten en we bekijken samen de verdere mogelijkheden volgens het budget, de bouwvoorschriften en de gewenste stijl. Als u kiest om een huis te kopen via de sleutel-op-de-deur-formule in regio Vlaams-Brabant of elders, dan hoeft u zich niet veel zorgen te maken. Onze medewerkers zorgen voor alles zodat u meteen kunt verhuizen als u de sleutel krijgt. Deze formule is trouwens ook mogelijk als u ons vraagt voor renovatiewerken.

wonenbouw

Neem contact op met ons

Immocenter Van Goethem is uw ideale partner om de woningbouw te realiseren die u aan de hand van een sleutel-op-de-deur-formule kunt kopen in regio Vlaams-Brabant. Heeft u eerder een bouwbedrijf nodig die u kan helpen met industriebouw of de bouw van een handelspand? Ook dan kunt u op ons rekenen. Neem dus snel contact op met ons en maak een afspraak. Dat kan door te bellen naar 03 776 77 02 of door het online contactformulier in te vullen.l

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.