✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Aannemer voor uw bouwproject in Antwerpen

Als u wilt samenwerken met een betrouwbare aannemer voor uw bouwproject in Antwerpen of omgeving, kunt u rekenen op onze hulp. Immocenter Van Goethem uit Sint-Niklaas heeft al meer dan veertig jaar ervaring als bouwonderneming en is vooral actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Bij ons kunt u rekenen op begeleiding op maat tijdens het hele bouwproces.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Dé aannemer voor uw nieuwe woning in Antwerpen

Als bouwonderneming weten wij als geen ander wat de geldende bouwvoorschriften zijn in Antwerpen of ruime omgeving. U kunt rekenen op ons advies als u een woning wilt bouwen en verbouwen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en onze medewerkers bespreken met u alle mogelijkheden. Wij hebben daarbij aandacht voor uw budget en gewenste stijl. Ook als u zelf al een plan of idee heeft, kunt u rekenen op onze hulp. Wij zijn een aannemer die vooral wil inzetten op duurzaam en traditioneel bouwen. Dankzij onze expertise kunt u rekenen op een degelijke woningbouw die aan al uw wensen voldoet. Wilt u zich niet te veel zorgen maken tijdens  de bouw van uw huis? Vraag dan meer informatie over de voordelen en kostprijs van een sleutel-op-de-deur-woning.

wonenbouw

Informeer naar de mogelijkheden van onze bouwonderneming in omgeving Antwerpen

Vraag meer informatie als u wilt samenwerken met onze bouwonderneming voor uw project in omgeving Antwerpen. U kunt bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier invullen als u een afspraak wilt maken. Als aannemer geven wij u meer uitleg over alle mogelijkheden als u wilt bouwen in Antwerpen.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.