✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Als u traditioneel wilt bouwen, kunt u terecht bij Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas. Onze bouwfirma heeft meer dan veertig jaar ervaring en heeft dus al veel bouwprojecten afgewerkt. Als u interesse heeft in een traditionele woningbouw in Antwerpen of Oost-Vlaanderen kunt u bij ons kiezen voor een sleutel-op-de-deur-formule. Zo hoeft u enkel nog te verhuizen als wij klaar zijn met uw woning. Heeft u zelf al een idee over het ontwerp van uw woning? Laat het ons weten en wij bespreken alle mogelijkheden met u.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Traditioneel bouwen gaat eenvoudig met onze hulp

Immocenter Van Goethem is gespecialiseerd in een traditionele woningbouw in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Wij bouwen niet alleen traditioneel, maar vooral ook duurzaam. Als u bij ons een afspraak maakt, bespreken we graag alle mogelijkheden zodat we tot een plan komen waar u tevreden mee bent. Als u dat wenst kunt u bij ons kiezen voor een sleutel-op-de-deur-formule waardoor u zich zelf geen zorgen hoeft te maken over het bouwproces. Wij regelen alles voor u en houden daarbij uiteraard rekening met de gewenste bouwstijl, budget en bouwregelgeving in uw omgeving.

wonenbouw

Kies voor een traditionele woningbouw in Antwerpen of Oost-Vlaanderen

Als u kiest voor een traditionele woningbouw in Antwerpen, Oost-Vlaanderen of omgeving, kunt u rekenen op onze expertise. Of u nu interesse heeft in een open of halfopen bebouwing, of uw huidige woning wilt renoveren, wij kunnen u gegarandeerd helpen als u traditioneel wilt bouwen.

Vraag onze hulp bij uw bouwplannen

Wenst u meer informatie over een traditionele woningbouw in Antwerpen of Oost-Vlaanderen? U kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise in traditioneel bouwen? Neem contact op met ons als u interesse heeft om met ons bouwbedrijf in zee te gaan. U kunt bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier invullen om een afspraak te maken. Wij geven u graag een woordje uitleg over onze werking.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.