✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

De kostprijs van een sleutel-op-de-deur-woning in Antwerpen

Als u meer informatie wenst over de kostprijs van een sleutel-op-de-deur-woning in Antwerpen of omgeving, kunt u terecht bij Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas. Ons bouwbedrijf heeft al meer dan veertig jaar ervaring met sleutel-op-de-deur-woningen en andere bouwprojecten. Wij geven u advies op maat, maar luisteren ook naar uw wensen en ideeën.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Wat is de kostprijs van een woning die u via een sleutel-op-de-deur-formule koopt in Antwerpen?

Bij Immocenter Van Goethem geven we u graag meer uitleg over de kostprijs van een sleutel-op-de-deur-woning in Antwerpen of omgeving. Onze medewerkers bekijken met u alle mogelijkheden zodat u samen tot een plan komt. Onze architecten gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp. Dankzij onze expertise kunt u vertrouwen op een degelijke bouw van uw project. Uiteraard houden wij rekening met uw budget, stijl en bouwvoorschriften in uw gewenste regio. Onze sleutel-op-de-deur-formule is zowel mogelijk bij een nieuwbouw van een gesloten, halfopen of open bebouwing. Onze bouwfirma is actief in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Als u interesse heeft om met ons samen te werken, kunt u steeds onze vorige projecten bekijken.

wonenbouw

Vraag meer informatie

Wenst u meer informatie over de kostprijs van een sleutel-op-de-deur-woning in de buurt van Antwerpen? Neem dan snel contact op met ons door te bellen naar 03 776 77 02 of door het contactformulier in te vullen. Als aannemer in Antwerpen weten wij alles over de geldende wetgeving en vergunningen voor uw bouwplannen.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.