✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Hét bouwbedrijf voor uw bouwproject in Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat u helpt om uw bouwproject in Vlaams-Brabant tot een goed einde te brengen? Immocenter Van Goethem is uw ideale partner. Onze firma heeft al meer dan veertig jaar ervaring en heeft dus al heel wat diverse projecten afgerond. Als u interesse heeft om samen te werken, bespreken we met veel plezier alle mogelijkheden.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Een bouwbedrijf dat traditioneel en duurzaam bouwt in Vlaams-Brabant

Wij zijn een bouwbedrijf waar u terechtkunt voor grote en kleine bouwprojecten in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo bouwen wij niet alleen woningen, maar helpen wij u ook graag bij de bouw van een handelsgebouw of een totaalrenovatie. Wij hebben al heel wat ervaring en zijn vooral gespecialiseerd in traditioneel bouwen. Als u met ons in zee gaat, kunt u rekenen op een duurzaam bouwproces waarbij we rekening houden met al uw wensen, zoals het budget. Uiteraard weten wij ook alles over de geldende bouwvoorschriften.

wonenbouw

Kies voor een betrouwbare bouwpartner

Kiest u voor Immocenter Van Goethem als bouwbedrijf voor uw bouwproject in Vlaams-Brabant of ruime omgeving? Dan kiest u voor duurzaam en traditioneel bouwen. Neem contact op met ons en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken van uw industrie- of woningbouw. U kunt bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier invullen.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.