✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Woningbouw in Oost-Vlaanderen

Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas helpt u graag bij een woningbouw in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant. Ons bouwbedrijf heeft al meer dan veertig jaar ervaring en staat u dan ook bij met advies op maat. Onze medewerkers werken steeds professioneel en luisteren ook met plezier naar uw eigen ideeën of plannen. Samen maken we dan het beste plan. Aarzel dus niet om onze hulp in te schakelen als u een huis wilt bouwen in Antwerpen of omgeving.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Begeleiding op maat voor uw woningbouw in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant

Bij ons kunt u terecht als u een huis wilt bouwen in Antwerpen of elders in Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant een woningbouw wilt starten. Onze expertise reikt ver waardoor wij de ideale bouwpartner zijn. Onze experten weten alles over bouwen en verbouwen en kunnen u dan ook helpen met advies op maat. Heeft u zelf al een plan of idee? Wij kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn zodat we tot een ontwerp komen waar u tevreden mee bent. Als wij het plan opmaken, houden wij uiteraard rekening met uw budget, gewenste stijl en de geldende bouwvergunning in de omgeving van Antwerpen of elders waar u een huis wilt bouwen.

wonenbouw

Heeft u al nagedacht over een sleutel-op-de-deur-woning?

Een van onze specialiteiten als bouwbedrijf is onze sleutel-op-de-deur-formule. Op die manier zorgen wij voor een volledige woningbouw in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen die helemaal klaar is als u de sleutel ontvangt. Het enige wat u nog hoeft te doen is verhuizen. Wij zijn gespecialiseerd in een traditionele woningbouw waarbij wij aandacht hebben voor de duurzaamheid van uw woning. Een huis bouwen in Antwerpen of omgeving wordt dus heel eenvoudig dankzij onze hulp.

Bespreek met ons uw wensen

Als u wilt starten met een woningbouw in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant, kunt u rekenen op onze hulp. Ons bedrijf helpt u bij alle stappen van uw bouwproces en zorgt voor begeleiding op maat als u een huis wilt bouwen in Antwerpen of omgeving. Neem snel contact op met ons als u interesse heeft in een samenwerking. Bel naar 03 776 77 02 of vul het online contactformulier in. U krijgt bij ons alle informatie over het bouwen van een huis in Antwerpen of een woningbouw in Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.