✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Bouwbegeleiding op maat voor uw project in Vlaams-Brabant

Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas is dé firma die zorgt voor bouwbegeleiding op maat voor uw project in Vlaams-Brabant. Wij hebben niet alleen meer dan veertig jaar ervaring in traditionele woningbouw, maar u kunt ook op ons rekenen voor de bouw van uw handelspand of een totaalrenovatie. Als u met ons wilt samenwerken, bespreken wij graag alle mogelijkheden met u.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Bouwbegeleiding op maat voor uw woning- of industriebouw in Vlaams-Brabant

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat zorgt voor bouwbegeleiding op maat voor uw project in Vlaams-Brabant, kunt u rekenen op het advies van Immocenter Van Goethem. Wij helpen u bij uw woningbouw als industriebouw. Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Of wilt u eerder een totaalrenovatie uitvoeren? Wij hebben ervaring in alle soorten projecten. Laat ons weten wat uw plannen zijn en wij helpen u graag verder.

wonenbouw

Kies voor advies op maat

Dankzij onze bouwbegeleiding op maat kunt u erop vertrouwen dat uw bouwproject in omgeving Vlaams-Brabant helemaal in orde komt. Bekijk al onze mogelijkheden of neem contact op met ons voor meer informatie over uw project. U kunt bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier invullen als u interesse heeft om met ons samen te werken.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.