✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Een halfopen bebouwing in de stijl van een pastorijwoning

Heeft u interesse in een halfopen bebouwing in de stijl van een pastorijwoning? Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas helpt u graag verder. Wij zijn actief in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en zijn vooral gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur-woningen. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en advies op maat. Als u interesse heeft om met ons samen te werken, luisteren wij graag naar uw ideeën zodat wij een plan opstellen waarmee u tevreden zult zijn.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Een halfopen bebouwing traditioneel bouwen in de stijl van een pastorijwoning

Duurzaam en traditioneel bouwen zijn onze kernpunten. Wij zijn dus de ideale partner voor de bouw of renovatie van uw halfopen bebouwing in de stijl van een pastorijwoning. Bekijk zeker eens onze afgeronde projecten en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Heeft u zelf al een idee of een plan? Geen probleem, samen komen we tot een uitgewerkt ontwerp. Daarbij houden we uiteraard rekening met de geldende bouwvoorschriften en uw budget.

wonenbouw

Kom langs om uw plannen te bespreken

Wilt u met ons in zee gaan om van uw halfopen bebouwing een echte pastorijwoning te maken? Neem dan snel contact op met ons en maak een afspraak. Wij luisteren naar uw ideeën en bouwen op maat van uw wensen en noden. Bel dus snel naar 03 776 77 02 of vul het contactformulier in.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.