Project info

Open nieuwbouw plaatsen in Oost-Vlaanderen

Als u wilt starten met een open nieuwbouw in Oost-Vlaanderen, kunt u rekenen op de hulp van Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas. Onze bouwfirma heeft al meer dan veertig jaar ervaring met woning- en industriebouw. Wij kunnen u dus zeker helpen bij uw open bebouwing in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen.

Open nieuwbouw plaatsen in Oost-Vlaanderen doe je met de hulp van onze bouwfirma

Ons bouwbedrijf helpt u graag bij een renovatie of nieuwbouw van een open bebouwing in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ons professioneel team staat voor u klaar voor begeleiding op maat doorheen het hele bouwproces. Heeft u zelf al ideeën die u graag uitgevoerd ziet? Laat ons weten wat uw wensen zijn en samen zorgen we voor een voorontwerp. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw gewenste stijl, budget en de geldende bouwvoorschriften in uw omgeving. Bij ons kunt u rekenen op een open bebouwing in Antwerpen of Vlaams-Brabant die volledig voldoet aan de huidige bouwnormen en bovendien gebouwd is met duurzame materialen.

Kies voor een traditionele open nieuwbouw in Vlaams-Brabant of Antwerpen

Als u kiest om samen te werken met onze bouwfirma, kunt u rekenen op een traditionele woning- of industriebouw. Op die manier zorgen wij er bij Immocenter Van Goethem voor dat uw renovatie of nieuwbouw van een open bebouwing in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Antwerpen degelijk gebouwd wordt. Ontdek zeker eens onze vorige projecten als u inspiratie wilt opdoen voor uw eigen project.

Informeer naar alle mogelijkheden in uw omgeving

Heeft u interesse om een nieuwbouw te starten met oog op een open bebouwing in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant? Op ons kunt u rekenen! Neem nu contact op met ons door te bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier in te vullen. Wij maken graag met u een afspraak om alle mogelijkheden persoonlijk te bespreken.