✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Nieuwbouw starten in Antwerpen

Als u een aannemer zoekt die u kan helpen bij een nieuwbouw in Antwerpen of omgeving, kunt u terecht bij Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas. Onze bouwfirma helpt u met veel plezier bij de bouw van uw woning of handelsgebouw. Ook als u begeleiding nodig heeft  voor een industriebouw, kunt u bij ons terecht. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring en gebruiken onze expertise graag om u advies op maat te bieden.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Dé aannemer die u helpt en begeleidt bij uw nieuwbouw in Antwerpen

Immocenter Van Goethem is dé aannemer die u persoonlijk advies geeft over uw nieuwbouw in Antwerpen. Heeft u zelf al ideeën of specifieke wensen? Wij luisteren met veel plezier naar uw noden. Zo houden wij rekening met uw gewenste stijl en budget. Wilt u een halfopen bebouwing? Of verkiest u een open bebouwing? Bij ons is alles mogelijk. Als bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur-woningen, zodat u zelf nog weinig hoeft te ondernemen nadat u van ons een sleutel ontvangt. Die formule is zowel mogelijk bij een nieuwbouwproject als bij totaalrenovaties.

wonenbouw

Maak een afspraak

Als u interesse heeft om met ons samen te werken voor uw nieuwbouw in Antwerpen, kunt u nu contact opnemen met ons. Bel naar 03 776 77 02 of vul het contactformulier in en wij geven u met veel plezier meer informatie over de mogelijkheden. Maak bij ons een afspraak en bespreek samen met ons al uw ideeën.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.