Project info

Een halfopen bebouwing in Antwerpen

Wilt u een halfopen bebouwing laten bouwen in Antwerpen of Vlaams-Brabant? Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas is dé aannemer die u nodig heeft. Onze medewerkers luisteren graag naar uw ideeën en stellen met u een plan op. Bij ons kunt u terecht traditionele en duurzame woningbouw, daar hebben we immers al meer dan veertig jaar ervaring mee.

Een halfopen bebouwing in Antwerpen of Vlaams-Brabant laten bouwen

Als u interesse heeft in een halfopen bebouwing in Antwerpen of Vlaams-Brabant, kunt u rekenen op de hulp van Immocenter Van Goethem. Onze medewerkers zijn een voor een professioneel in hun job en zorgen voor een goede begeleiding tijdens het hele bouwproces. Heeft u zelf een leuk idee voor uw nieuwbouw? Laat het ons weten en wij bekijken samen alle mogelijkheden. Een van onze specialiteiten zijn sleutel-op-de-deur-woningen. Die formule is uiteraard ook mogelijk als u een gesloten of open bebouwing verkiest. Wij houden bij elk project steeds rekening met uw budget en gewenste stijl. Wilt u een woning in een moderne stijl? Of ligt uw voorkeur bij een pastorijwoning? Wij bouwen op maat!

Bekijk samen met ons uw plannen

Of u nu een halfopen bebouwing wilt starten of een renovatie wilt laten uitvoeren in Antwerpen of Vlaams-Brabant, onze bouwfirma en ervaren medewerkers staan voor u klaar. Neem nu contact op met ons en maak een afspraak om uw plannen te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier in te vullen. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak met begeleiding op maat.