✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Renovatie van uw woning in Antwerpen

Wilt u hulp bij de renovatie van uw woning in Antwerpen of Vlaams-Brabant. Immocenter Van Goethem is hét bouwbedrijf in Sint-Niklaas waar u terechtkunt. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding doorheen het hele bouwproces. Onze medewerkers stellen met u een plan op zodat u gegarandeerd tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Wij zorgen voor een degelijke renovatie van uw woning in Antwerpen of Vlaams-Brabant

Om ervoor te zorgen dat de renovatie van uw woning in Antwerpen of Vlaams-Brabant precies verloopt hoe u dat wenst, gaan onze medewerkers graag met u in gesprek. Laat ons weten wat uw wensen en noden zijn zodat uw huis op een gepaste manier gerenoveerd kan worden. Uiteraard houden we daarbij rekening met de gewenste stijl, uw budget en de bouwvoorschriften die in uw omgeving gelden. U kunt vertrouwen op onze bouwbegeleiding op maat als u met ons wilt samenwerken voor uw renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in traditionele woningbouw, maar nemen ook projecten voor handelsgebouwen en industriebouw aan. Wij werken steeds met duurzame materialen volgens de geldende normen. Bij ons kunt u trouwens steeds kiezen voor een sleutel-op-de-deur-formule. Vraag dus zeker meer informatie over de kostprijs ervan als u interesse heeft.

wonenbouw

Ontdek alle mogelijkheden

Bekijk alle mogelijkheden als u door ons de renovatie van uw woning in Antwerpen of Vlaams-Brabant wilt laten uitvoeren. Als u bij ons een afspraak maakt, kunt u steeds rekenen op een persoonlijk gesprek en advies op maat. Neem dus contact op met ons en bel naar 03 776 77 02 of vul het contactformulier in.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.