✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Een sleutel-op-de-deur-huis kopen in Oost-Vlaanderen

Verkiest u de sleutel-op-de-deur-formule als u wilt starten met een woningbouw in Oost-Vlaanderen? U kunt rekenen op Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas voor advies op maat. Met meer dan veertig jaar ervaring helpen wij u met veel plezier bij uw bouwproject. Wij luisteren naar uw ideeën zodat we samen tot een degelijk plan komen. Onze sleutel-op-de-deur-formule zorgt ervoor dat u enkel nog hoeft te verhuizen als wij klaar zijn met uw woningbouw in Oost-Vlaanderen.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Een woningbouw kopen via een sleutel-op-de-deur-formule in Oost-Vlaanderen

Als u interesse heeft in een woningbouw in Oost-Vlaanderen, kunt u bij ons terecht voor een sleutel-op-de-deur-formule. Wij zorgen ervoor dat uw huis helemaal in orde is, zodat u zo goed als meteen kunt verhuizen als u de sleutel ontvangt. Heeft u zelf al een idee voor uw woning? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bekijken met u de mogelijkheden. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw budget, gewenste bouwstijl en de geldende bouwvergunningen. Dankzij de sleutel-op-de-deur-formule hoeft u zich geen zorgen te maken over uw woningbouw in Oost-Vlaanderen.

wonenbouw

Traditioneel en duurzaam bouwen

Immocenter Van Goethem heeft al heel wat ervaring in het bouwen en verbouwen. Bij ons kunt u dan ook rekenen op een sleutel-op-de-deur-woningbouw in Oost-Vlaanderen die duurzaam en traditioneel gebouwd is. U kunt uiteraard zelf kiezen of u een open, halfopen of gesloten bebouwing wilt. Wij houden rekening met al uw wensen.

Kies voor ons als uw bouwpartner

Als u een aannemer zoekt voor een woningbouw in Oost-Vlaanderen die u via een sleutel-op-de-deur-formule kunt kopen, kunt u terecht bij Immocenter Van Goethem. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak. Zo kunnen we samen een plan opstellen en de mogelijkheden bekijken. Bel naar 03 776 77 02 of vul het online contactformulier in als u interesse heeft om samen te werken met ons bedrijf.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.