Project info

Gesloten bebouwing in Antwerpen

Om een gesloten bebouwing in Antwerpen of Vlaams-Brabant te renoveren of zo goed als volledig op te bouwen, kunt u rekenen op de hulp van Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas. Onze bouwfirma is de ideale en ervaren partner om uw bouwplannen te verwezenlijken. Al meer dan veertig jaar zijn wij gespecialiseerd in woning- en industriebouw. Onze kernpunten zijn duurzaam en traditioneel bouwen. Daarnaast hechten wij veel belang aan het contact met onze klanten en kiezen daarom ook voor persoonlijke begeleiding en advies op maat.

Een gesloten bebouwing renoveren of laten bouwen in Antwerpen of Vlaams-Brabant

Een woning renoveren of starten met het bouwen van een huis kan voor veel stress en problemen zorgen. Kies daarom voor de professionele hulp van Immocenter Van Goethem. Bij ons kunt u terecht voor een sleutel-op-de-deur-formule waarmee wij u gesloten bebouwing in Antwerpen of Vlaams-Brabant zo goed als instapklaar maken. Uiteraard luisteren wij wel graag naar uw ideeën zodat wij een ontwerp kunnen maken waarmee u tevreden zult zijn. Wij houden daarbij rekening met de gewenste stijl, uw budget en de geldende bouwvoorschriften in uw omgeving. Heeft u liever een open of halfopen bebouwing? Laat ons weten wat uw wensen en noden zijn en wij zorgen ervoor.

Vraag naar een persoonlijk gesprek

Heeft u interesse om met ons samen te werken om van uw gesloten bebouwing in Antwerpen of Vlaams-Brabant uw ideale woning te maken? Neem dan snel contact op met ons door te bellen naar 03 776 77 02 of het contactformulier in te vullen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waar wij alle mogelijkheden met u bespreken.