✔ Traditionele woningbouw

✔ Duurzaam bouwen

✔ Meer dan 45 jaar in het bouwen

Duurzaam bouwen in Antwerpen

Bij Immocenter Van Goethem in Sint-Niklaas zit u goed als u duurzaam wilt bouwen in Antwerpen of omgeving. Ons bouwbedrijf heeft al meer dan veertig jaar ervaring en brengt elk project tot een goed einde. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding gedurende het hele bouwproces. Wij zijn gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur-woningen en bieden deze mogelijkheden aan voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.

Heeft u interesse om samen te werken met ons bedrijf?

Duurzaam en traditioneel bouwen voor een perfect resultaat bij uw bouwproject in Antwerpen

Onze medewerkers werken uiterst professioneel en hebben veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in traditionele woningbouw en kiezen ervoor om uw woning in Antwerpen duurzaam te bouwen. Naast woningbouw, kunt u bij ons terecht voor industriebouw en de bouw van handelsgebouwen. Wilt u een open bebouwing? Of wilt u uw gesloten bebouwing renoveren? Wat uw plannen ook zijn, laat het ons weten zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Als u ons zegt wat uw budget en gewenste bouwstijl is, houden wij daar gegarandeerd rekening mee als wij een ontwerp voor u opstellen. Zo hebben wij al heel wat bouwprojecten ondernomen waarbij we  huizen omtoveren tot een echte pastorijwoning. Uiteraard bouwen wij steeds volgens de geldende normen in uw omgeving.

wonenbouw

Vul ons contactformulier in

Als u interesse heeft om samen met ons uw woning in omgeving Antwerpen duurzaam te bouwen of te renoveren, kunt u steeds contact opnemen met ons. Bel naar 03 776 77 02 of vul het contactformulier in en maak een afspraak met ons. Als bouwfirma zorgen wij voor een mooi ontwerp waar u als klant tevreden mee bent.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Jouw bericht

    Door dit formulier te gebruiken verklaar ik me akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.